kysymyksiä ja vastauksia

Haluamme auttaa sinua – niin henkilökohtaisesti myymälässämme kuin täällä ruudun ääressä Usein kysyttyä osion muodossa. Saamme päivittäin paljon kysymyksiä puutarhanhoidosta ja palveluistamme. Niinpä päätimme yrittää vastata osaan suosittuimmista kysymyksistä täällä kotisivuillamme. Puuttuuko kysymyksesi – ota yhteyttä!

Käyntiosoitteemme on Maalarinkuja 1, 06150 Porvoo. Myymälämme sijaitsee Porvoon keskustan pohjoispuolella Kaupunginhaassa Porvoon Perunan naapurissa. Pohjoispuolelta ohitsemme kulkee moottoritie ja Tarmolan kaupat ovat ihan lähellä. Katso kartta

Osittain kyllä. Voit esimerkiksi tehdä tilauksen puista, pensaista tai perennoista syksyllä. Varaamme kasvit sinulle ja ilmoitamme keväällä kun ne ovat saapuneet. Kannattaa varata viimeistään lokakuussa, jotta varmasti saat haluamasi kasvit. Muina vuodenaikoina varaus onnistuu myös, mutta me tilaamme kasvivalikoimamme taimituottajilta syksyllä ja syksyn jälkeen heidän valikoimansa pienenee huomattavasti. Joskus he voivat saada uusia kasvieriä keväällä ja kesällä, mutta tähän ei kannata luottaa. Puutarha Tahvosilta tilaamme muutaman erän kasveja vuodessa, mutta Maisematukulta ja Talman Lehtopuutarhasta voimme tilata useammin tarpeen mukaan. Ostamme tuotteita myös muilta tuottajilta.

Kasvukauden aikana (huhtikuusta lokakuuhun) emme mielellään varaa kasveja paria päivää pidempään johtuen niiden viemästä ylimääräisestä tilasta ja hoidosta.

Kyllä. Tarjoamme kotiinkuljetuspalvelun sekä kasveille että mullalle. Ota yhteyttä lisätietoja varten.

Kyllä käy. Nämä ovat meidän myymiä lahjakortteja ja ne käyvät aina kortissa lukevaan viimeiseen voimassaolopäivään asti.

Pienempiä kaivuutöitä kuten käsin tehtäviä puiden ja pensaiden istutuksia teemme itse.
Suuremmat kaivuutyöt tehdään yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Tällä hetkellä meillä ei ole verkkokauppaa. Kasvivalikoimamme tulee löytymään kotisivuiltamme, mutta myynti tapahtuu pääasiallisesti Maalarinkujan liikkeessämme osoitteessa Maalarinkuja 1, 06150 Porvoo. Kasveja voit myös varata ja tilata sähköpostitse, täällä kotisivuilla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai lähettämällä yksityisviestin Facebookin kautta.

Olemme aiemmin järjestäneet kursseja ja meillä onkin suunnitelmissa järjestää erilaisia istutuskursseja sekä lapsille että aikuisille. Toivotko jotain erityistä kurssia tai vastaavaa? Ota yhteyttä.

Kyllä. Puutarhurillamme on monien vuosien kokemus sekä puutarhasuunnittelusta että konsultoinnista. Lue lisää palveluistamme tai ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.