Meidät löytää nykyään Kaupunginhaasta Porvoosta

Cassandras Trädgård Ab on pieni perheyritys, joka sai alkunsa maaliskuussa 2020. Yrityksen omistavat Cassandra Wikström ja Joakim Blomqvist. Kahden ensimmäisen toimintavuoden aikana olimme vuokralaisina Seitlahden Puutarhan toimitiloissa ja myymäläämme sijaitsi siellä. Joulukuussa 2021 avasimme ensimmäistä kertaa popup-myymälän Lundin kauppakeskukseen keskellä Porvoota.
Vuoden 2022 kasvukauden alkaessa rakennamme omia toimitiloja uudessa osoitteessa Maalarinkuja 1, joka sijaitsee Porvoon Kaupunginhaassa. Lähin naapurimme on tukkukauppa Porvoon Peruna.

Meidän koulutuksemme

Cassandra on koulutukseltaan agrologi (amk) ja hortonomi (amk). Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus puutarha-alalta. ”Minulla on ollut pitkään haaveena perustaa oma kauppapuutarha, joten tuntuu fantastiselta saada nyt tehdä se.”

Joakim taas on koulutukseltaan kone- ja tuotantotekniikan insinööri (amk). Siitä onkin hurjasti hyötyä yrityksen tekniikan hoidossa. !

Kanssamme tekee töitä myös Anne, joka on koulutukseltaan tuotantopuutarhuri ja puistopuutarhuri monen vuoden kokemuksella. Hän tekee myös puutarhasuunnitelmia ja on se joka yleensä lähtee konsultoimaan asiakaskäynneille. Annen erityisosaamista ovat monivuotiset kukat eli perennat. Cassandra taas tuntee parhaiten hyötykasvit ja kesäkukat. Yhdessä osaamisalueemme on todella laaja ja niinpä täydennämme toisiamme hyvin.
Tervetuloa tapaamaan meitä osoitteeseen Maalarinkuja 1, 06150 Porvoo!

Kaupunginhaka

Löydät Kauppapuutarha Cassandrasin koko tuotevalikoiman Kaupunginhaasta osoitteesta Maalarinkuja 1 Porvoo. Kaupunginhaka sijaitsee Tarmolan kauppojen ja E18 moottoritieliittymän tuntumassa Porvoon itäpuolella.

Puutarhasuunnitelmamme vuosille 2022–2024

Aluksi pystytämme puutarhamyymälämme yhteyteen yhden pienemmän kasvihuoneen kausikukkien viljelyä varten. Siellä viljelemme mm. kesäkukkia ja vihannesten taimia. Taimipihalla meillä tulee edelleen olemaan sama laaja valikoima pensaita, puita ja perennoja joka meillä oli jo aiemmin Seitlahdessa. Olemme suunnitelleet, että muut tuotantorakennukset rakennetaan 2022-2023 aikana. Toivomme, että suurin osa rakennuksista olisivat täysin valmiita vuoden 2024 keväällä.

Millaisia puutarhasuunnitelmia sinulla on? Tiesitkö, että puutarhurillamme on monen vuoden kokemus puutarhasuunnittelusta ja konsultoinnista.
Ota yhteyttä ja varaa konsultointiaika – puh. 040 150 4814 tai sähköposti anne@cassandras.fi!

yrittäjä
Cassandra Wikström

Erikoisosaamistani ovat marjapensaat ja hedelmäpuut. Rakastan vanhoja pelargonilajikkeita ja tanssin mielelläni linedancea ja salsaa.
cassandra@cassandras.fi

Yrittäjä
Joakim Blomqvist

Paikka ei pyöri pelkästään auringon ja veden voimalla. Tarvitaan myös tekniikkaa. Jos se ei toimi, se olen minä joka sen korjaan.
joakim@cassandras.fi

puutarhuri
Anne Koskinen

Olen erityisen kiinnostunut perennoista ja puutarhasuunnittelusta. Olen ihan kuin kasvit, rakastan aurinkoa ja lämpöä!
anne@cassandras.fi