Vi finns nu i Stadshagen i Borgå

Cassandras Trädgård Ab är ett litet familjeföretag som fick sin start i mars 2020. Bolaget ägs av Cassandra Wikström och Joakim Blomqvist. Under våra två första verksamhetsår hyrde vi Seitlax Trädgård och drev vår trädgårdsbutik där. I december 2021 öppnade vi för första gången en popup-butik i Lundi köpcentrum i kärnan av Borgå.
Inför odlingssäsongen 2022 bygger vi upp vår verksamhet på vår nya adress Målargränd 1 i Stadshagen i Borgå. Vår närmaste granne är grossisten Borgå Potatis.

Vår utbildning

Cassandra är utbildad agrolog (YH) och hortonom (YH), och hon har över tio års erfarenhet inom trädgårdsbranschen. ”Det har länge varit en dröm för mig att driva en egen handelsträdgård, så det känns fantastiskt att nu få göra det!”.

Joakim igen är utbildad ingenjör (YH), maskin- och produktionsteknik, vilket kommer väl till användning inom företaget.

Med oss jobbar också Anne, som är utbildad odlingsträdgårdsmästare och parkträdgårdsmästare med många års erfarenhet. Hon gör även trädgårdsplaneringar, och är den som främst åker på kundkonsultationer. Annes specialområde är perenner, medan Cassandras är nyttoväxter och sommarblommor, så vårt kunskapsområde tillsammans är brett och vi kompletterar varandra bra.
Välkommen att besöka oss på Målargränd 1, 06150 Borgå!

Stadshagen

Du hittar Cassandras Trädgårds sortiment i Stadshagen, på Målargränd 1 i Borgå. Stadshagen ligger intill Östermalms affärer, motorvägen E18 och bostadsområdena på västra sidan om Borgå.

Våra trädgårdsplaner 2022–2024

I början kommer Cassandras Trädgård att ha ett mindre växthus där vi driver upp egna säsongsplantor, såsom sommarblommor och grönsaksplantor. Vi kommer också att ha samma breda utbud av buskar, träd och perenner som vi haft tidigare. De övriga produktionsbyggnaderna planeras att byggas under åren 2022-2023. Våren 2024 hoppas vi på att det mesta ska vara färdigt byggt.

Vad har du för trädgårdsplaner? Visste du att vår trädgårdsmästare har många års erfarenhet av både trädgrådsplanering och rådgivning.
Ta kontakt och boka en konsultation – tel. 040 150 4814 eller e-post anne@cassandras.fi!

företagare
Cassandra Wikström

Mitt specialkunnande är bärbuskar och fruktträd. Älskar även gammaldags pelargoner och dansar gärna både line-dance och salsa.
cassandra@cassandras.fi

Företagare
Joakim Blomqvist

Stället drivs inte enbart av sol och vatten. Det behövs också teknik. Strular det, så är det jag som fixar.
joakim@cassandras.fi

trädgårdsmästare
Anne Koskinen

Mitt specialintresse är perenner och att planera trädgårdar. Jag är som växterna, jag gillar sol och värme!
anne@cassandras.fi